Montage

Terzon.nl levert alle produkten met een duidelijke handleiding. Deze helpt u stap voor stap door de montage en aansluiten/afstellen van de elektrische bediening (indien aanwezig). De schermen en rolluiken worden exclusief bevestigingsmateriaal geleverd. 

Bent u zelf niet in staat om zelf de montage te verzorgen dan beschikt Terzon.nl over specialisten die de montage voor u kunnen uitvoeren.

Montage is mogelijk in geheel Nederland (excl. waddeneilanden).

 

Montagevoorwaarden Terzon.nl:

U dient zelf de montage situatie te beoordelen. Daar Terzon.nl niet de montage situatie kan beoordelen is het van belang dat aan onze montagevoorwaarden wordt voldaan (ben u niet zeker van de situatie maak dan gebruik van onze meetservice.

Montagevoorwaarden:
-Zonneschermen worden uitsluitend gemonteerd op een vlakke stenen of betonnen ondergrond, houdt er rekening mee dat bij montage onder een dakgoot of aan een uitbouw verlengde muursteunen nodig zijn (bij knikarmschermen), voor montage hebben wij minimaal 6 rijen stenen boven het scherm nodig. U dient zelf te beoordelen of de ondergrond voldoende stevig is en of deze de krachten van een zonnescherm aan kan.
-Indien onze monteurs het niet verantwoord vinden om het scherm te monteren dient u de gehele factuur te voldoen echter zullen zij het scherm niet monteren.
-Indien onze monteurs het scherm niet kunnen monteren, doordat het niet compleet is door een onjuiste bestelling, dient u de gehele factuur te voldoen echter zullen zij het scherm niet monteren, montage vindt op een later tijdstip tegen meerprijs plaats.
-Bij montage van screens en rolluiken met een handmatige binnen bediening is het niet mogelijk om deze door betonnen lateien en/of betonnen binnenmuren aan te leggen, in dit soort gevallen kan u beter voor een elektrische bediening kiezen.
-Montage geschiedt uitsluiten op B.G. of eerste verdieping (overige op aanvraag), de montageplaats dient goed bereikbaar te zijn (ook rekening houden met de breedte van de produkten), montageplaats dient vrij te zijn van obstakels. Verpakkingsmaterialen worden door ons niet afgevoerd.

Er zijn geen producten in deze categorie.